Constant evolució

A Colet sempre hem mantingut una constant evolució, adaptant-nos a cada època, però respectant la tradició i els valors des de l’origen.

Formem el nostre equip per poder assessorar els clients amb professionalitat i oferir una atenció personalitzada.

Controlem tots els processos productius i comercials per assegurar la qualitat i la seguretat alimentària.

1880

Inicis

Durant aquest any quan Jaume Colet inicia l’activitat amb la compra venda de bestiar viu.

Al tracte de bestiar hi suma una vaqueria que portarà la llet fresca a la ciutat de Tarragona.

Paral·lelament, comença l’activitat de sacrifici i distribució de canals a les carnisseries de la ciutat.

1920

Vaqueria

Relleu generacional

Durant aquest any quan Jaume Colet inicia l’activitat amb la compra venda de bestiar viu.

1930

1965

3a generació

Amb Lluís Colet Sancho, la tercera generació, arriba la modernització de l’empresa, incorporant nous processos i tecnologia al procés productiu.

L’empresa fa una expansió amb la venda a supermercats i grans superfícies.

Ens traslladem del nucli antic de Tarragona a les noves instal·lacions al Polígon Francolí, cosa que ens permet augmentar la capacitat productiva i d’emmagatzematge de carns fresques i congelades.

1988

Trasllat

1995

4a generació

Lluís i Xavier, succeeixen en la direcció al seu pare, convertint-se en la quarta generació vinculada al projecte.

Canvien l’enfocament comercial cap al sector d’hoteleria i restauració, coincidint amb l’expansió del model turístic a la Costa Daurada.

Ampliem les línies de negoci amb l’obertura d’una botiga minorista al barri de la Vall de l’Arrabassada, on a banda de carns i productes gurmet, afegim un catàleg de plats cuinats elaborats a les nostres instal·lacions del polígon.

2015

Botiga Arrabassada

2021

Botiga Verdaguer

Obrim una segona botiga a la ciutat de Tarragona, amb un disseny modern i elegant on també hi ha unes sales on poder realitzar degustacions, reunions o altres tipus d’esdeveniments.