Els nostres serveis

El servei al client no és un departament, és una actitud

DISTRIBUCIÓ

Disposem d’una flota de camions bi-temperatura que ens permet respectar la cadena de fred necessària per garantir la màxima qualitat dels nostres productes i per respectar la llei vigent en el transport de productes frescos i congelats, oferint als nostres clients totes les garanties per poder realitzar els seus controls basats en un sistema APPCC.
COLET

ESTOCATGE

En els darrers anys, Colet ha invertit recursos en augmentar la seva capacitat d’emmagatzematge, per poder oferir als nostres clients la possibilitat de comprar partides fora de temporada i servir-les a mesura que les van necessitant. Actualment disposem d’una capacitat d’emmagatzematge en fresc de 3.200m3.

En quan al congelat, actualment disposem de 3 congeladors, amb capacitat per a 450 palets de producte i un túnel de congelació ràpida a -40ºC que garanteix la màxima qualitat alhora de congelar productes frescos.
COLET

FILETEIG ESTANDARITZAT

La capacitat de resposta per als nostres clients, el control del cost de la ració i el respecta per la traçabilitat, ens ha motivat a desenvolupar una línia de productes que respecten sempre els pesos per ració, el control de la seva procedència i la disponibilitat d’estoc immediata, que ens permeti, en el menor temps possible, servir als nostres clients.
COLET

TREBALLS A MIDA

Per a completar l’oferta, disposem d’un equip de carnissers, que treballen els productes segons especificacions concretes de cada client.

És la línia artesanal.
COLET

CUINA

Com a resposta a l’augment de la demanda dels productes de cinquena gamma inaugurem al 2014 aquest nou centre de producció. Oferim solucions al sector Horeca pel control de costos i la concentració de feina durant les èpoques de més activitat.

El control de la matèria primera per elaborar els nostres productes de cinquena gamma ens permet oferir-los amb les màximes exigències en quan a qualitat i traçabilitat que exigeix el sector.
COLET

Control total del

procés

Recepció

Control de temperatures, lots i dates de producció.

Preparació

Derivem a cada secció les diferents línies de la comanda.

Expedició

Recuperació dels productes de cada secció en sala refrigerada per mantenir la cadena de fred.

Entrega

Amb flota pròpia dins les nostres rutes o per agència la resta.